СТУДИО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР

АКТУЕЛНО

Започнува пролетно-летниот уписен рок за групи за ГЕРМАНСКИ и АНГЛИСКИ јазик за тромесечието мај-јуни-јули.

Ве потсетуваме на нашата понуда која веруваме Ви е веќе добро позната и проверена:

-редовни курсеви (2 пати неделно х 75 минути)

-интензивни курсеви (3 пати неделно х 90 минути)

-суперинтензивни курсеви (4 пати неделно во 105 минути)

Термини: можност за претпладне или попладне, информирајте се за преостанатите слободни места во групите.

За подетални информации обратете се на тел. 078 447 387 или на емаил: [email protected] или пополнете ја формата на нашата веб страница www.glosa.com.mk за да Ве исконтактираме.

Или секако повелете во нашите простории

Не заборавајте: вложувањето во себе е единствената исплатлива инвестиција

Ваше

Јазично Студио Глоса

 

Веќе 9 години сме дел од Вашата успешна приказна, а Вие дел од нашата