Нова група за СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК започнува на 5. април:
-четири пати неделно х 90 минути
-Термин: понеделник-четврток 17:00-18:30
-Завршување на А1 или А2 ниво по 18 завршени часови
-сертификат по успешно положен завршен тест
Часовите се на онлајн платформа а пријавувањето можете да го направите на тел. 078 447 387 или на емаил: [email protected] или пополнете ја формата на нашата веб страница www.glosa.com.mk за да Ве исконтактираме
Со оглед на тоа што се работи за ограничен број на слушатели, местата се ограничени
Со почит
Јазично Студио Глоса

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *