СТУДИО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР

АКТУЕЛНО

ЗАПОЧНУВАМЕ СО ГОЛЕМИ МАЈСКИ УПИСИ! 

Веќе 10 години проверена доверба, квалитет и многу успешни приказни. Информирајте се за нашите понуди по англиски и германски јазик за деца, млади и возрасни или пријавете се директно со пополнување на формата на нашата веб страница за да Ве исконтактираме.
Повелете и во нашите простории секој работен ден од 09:00 до 20:00 часот
Тел. 078 447 387
 
Ваше.
Јазично Студио Глоса
 

Веќе 10 години сме дел од Вашата успешна приказна, а Вие дел од нашата