Entries by Igor Kocevski

Jануарски УПИСИ за јазични курсеви

Актуелно

Со големо задоволство Ве информираме дека започнуваат јануарските УПИСИ за јазични курсеви по ГЕРМАНСКИ и АНГЛИСКИ јазик според интензитет кој Ви е Вам потребен:

Во претпладневни и попладневни термини со онлајн настава со веќе проверено успешен метод .

Бидете еден од многумина задоволни и успешни слушатели кои веќе работат во странство или изградиле успешна домашна кариера.
Дозволете нашето знаење стекнато преку десетгодишно искуство да го пренесеме и кај Вас.
Прашајте за слободно место на 078 447 387 ,
[email protected] или во приватна порака.
Пријавување и преку формата на нашата веб страница: https://glosa.com.mk/novi-kursevi/