Нова група за СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК започнува на 5. април:
-четири пати неделно х 90 минути
-Термин: понеделник-четврток 17:00-18:30
-Завршување на А1 или А2 ниво по 18 завршени часови
-сертификат по успешно положен завршен тест
Часовите се на онлајн платформа а пријавувањето можете да го направите на тел. 078 447 387 или на емаил: [email protected] или пополнете ја формата на нашата веб страница www.glosa.com.mk за да Ве исконтактираме
Со оглед на тоа што се работи за ограничен број на слушатели, местата се ограничени
Со почит
Јазично Студио Глоса

Нова група за СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК започнува на 5. април: -четири пати неделно х 90 минути -Термин: понеделник-четврток 17:00-18:30 -Завршување на А1 или А2 ниво по 18 завршени часови -сертификат по успешно положен завршен тест Часовите се на онлајн платформа а пријавувањето можете да го направите на тел. 078 447 387 или на емаил: [email protected] или пополнете ја формата на нашата веб страница www.glosa.com.mk за да Ве исконтактираме Со оглед на тоа што се работи за ограничен број на слушатели, местата се ограничени Со почит Јазично Студио Глоса

Jануарски УПИСИ за јазични курсеви

Актуелно

Со големо задоволство Ве информираме дека започнуваат јануарските УПИСИ за јазични курсеви по ГЕРМАНСКИ и АНГЛИСКИ јазик според интензитет кој Ви е Вам потребен:

Во претпладневни и попладневни термини со онлајн настава со веќе проверено успешен метод .

Бидете еден од многумина задоволни и успешни слушатели кои веќе работат во странство или изградиле успешна домашна кариера.
Дозволете нашето знаење стекнато преку десетгодишно искуство да го пренесеме и кај Вас.
Прашајте за слободно место на 078 447 387 ,
[email protected] или во приватна порака.
Пријавување и преку формата на нашата веб страница: https://glosa.com.mk/novi-kursevi/